OM OS

En stor del af mit liv – både privat & på arbejdet – er outdoor! Glæden jeg får ved at være outdoor, er stor og smittende – det er godt for både krop og sjæl – en velvære der er helt gratis og altid tilgængelig!

MANDEN BAG

Jeg hedder Martin Hejselbak, og er uddannet friluftsvejleder fra Københavns Universitet. Jeg er af årgang 79’ og er opvokset i det naturrige Nordsjælland. Mit drengeliv udspillede sig med naturen som base, hvor jeg gik på udfordringer i skoven, eksperimenterede med bål, fiskede ved havet og alt hvad der kunne komme af sjove ideer i det basale friluftsliv.

En stor del af mit voksenliv – både arbejds – og privat, er ligeledes udlevet outdoor. Jeg har arbejdet som anlægsgartner i mange år, og i fritiden brugt naturen som fundament for mit friluftsliv.

Med Outdoorpassion.dk vil jeg gerne motivere andre til at komme outdoor, og på den måde blive udfordret, der hvor I syntes det er sjovt – det er kun dig selv der sætter grænser…

At værne om vores natur og udeliv er også en stor del af mit drive og derfor er formidlingen af denne også vigtigt for mig – jo mere man bruger naturen, jo mere har man også lyst at passe på den. Jeg er tilhænger at det simple – less is more! Derved ikke sagt at udstyr ikke har nogen betydning, blot man tænker det ind i den rigtige kontekst i friluftslivet.

Glæden jeg får ved at være outdoor, er stor og smittende – det er godt for både krop og sjæl – en velvære der er helt gratis og altid tilgængelig! Den passion vil jeg rigtig gerne formidle videre ud til jer! Kontakt mig og lad mig vide hvordan at du/I vil være outdoor.

Hos Outdoorpassion.dk vejleder og guider vi dig i dyrkelsen af natur og udeliv. Vi kan hjælpe med mange forskellige typer friluftsliv, for både den enkelte, familien og større grupper. Vi afholder outdoor kurser for alle – så søger du udfordringen for ham – manden der har alt – så kunne et outdoor kursus være svaret på en super fed oplevelse! Eller måske vil du gerne hive familien lidt ud og væk fra den stillesiddende skærmtid, så er et outdoor kursus også svaret.

"Godt med massere af praktisk træning - det virker"

“Generelt var jeg positivt overrrasket over, vi kom så bredt omkring mange forskellige emner. Jeg havde ikke regnet med, vi kunne nå at få viden om så mange ting. Samtidig synes jeg ikke, det blev overfladisk (selvom man sikkert kunne bruge et helt kursus i hver af emnerne), men føler reelt, vi fik brugbar viden om hvert emne – det var fx ikke kun en hurtig intro til, hvordan et kompas fungerer, men reel praktisk træning i at bruge det. Godt med masser af praktisk træning – det virker!”
– Maria Scoot, kursusdeltager