F.A.Q

I vores F.A.Q finder du svar på de frilufts spørgsmål vi ofte får.
Hvis du har andre spørgsmål så kontakt os

Du udfylder blot kontaktformularen og vi vil ringe dig op og høre om dine ønsker for friluftsaktiviteter.

Der vil under hver kursusbeskrivelse, være angivet om der er forplejning med i eller om du selv skal medbringe noget på den eksakte friluftsaktivitet.

Der vil under hvert kursus, være uddybet hvad der er godt selv at medbringe, men der vil i de fleste tilfælde også være mulighed for at låne grej – blot lige aftal det på forhånd.

Det er svært at sige, for det vil være meget individuelt, så kontakt os herom.

Når vi har modtaget din betaling, så sender vi en bekræftelse samt praktisk info om outdoor kurset.

Du skal kontakte os lige så snart, at du ved du ikke kan deltage i den bookede friluftsaktivitet. Så finder vi sammen en anden passende dato.

Betalingen skal ved bekræftelse af bookingen. Outdoorpassion sender en bekræftelse samt faktura, hurtigst muligt efter booking.

Intet problem – kontakt os herom, og vi vil lave et specielt program ud fra dine/jeres ønsker om friluftsaktiviteter.

Intet problem – vi har et dygtigt netværk af friluftsvejledere som tit gerne står i kø for at komme ud og guide i natur og udeliv.

Ja da! Det er kun hyggeligt at vejlede på forskellige niveauer og børn er altid velkomne. Der kan dog være nogle tilpassede kurser, hvor udfordringen og sværhedsgraden vil udelukke aktiviteten for børnedeltagelse. 

Hvis der skulle være et eller andet, hvor du selv tænker at det kan give en udfordring for din deltagelse på kurset, så kontakt os herom, og vi vil forsøge at tilpasse dagen, så alle kan være med.